Tevredenheidsonderzoek – Huisartsenpraktijk Heugem – Maastricht
Huisartsenpraktijk Heugem
De Beente 24 6229 AV
Maastricht
Spoed Toets 1

Tevredenheidsonderzoek

Huisartsenpraktijk Heugem hecht veel waarde aan de mening van haar patiënten.

In het kader van onze HaZo24 certificering voeren wij in één keer in de drie jaar een patiënttevredenheidsonderzoek uit. Wij vinden het belangrijk om de resultaten met u te delen.

Terugkoppeling patiënttevredenheidsonderzoek 2021

In 2021 hebben wij in het kader van een tevredenheidsonderzoek uw verbetersuggesties gevraagd middels een kaartje wat u in onze kerstboom kon hangen. Naar aanleiding van uw reacties kunnen wij het volgende terugkoppelen;

De wachttijden worden niet altijd gehaald en dit is intern besproken. De consulttijden zijn verlengd van 10 naar 15 minuten consulten mede i.v.m. de coronapandemie en ook om de wachttijden te beperken. De zorg willen wij graag persoonlijk en deskundig houden en we hopen op uw begrip wanneer de wachttijd niet altijd gehaald wordt.

Daarnaast kregen wij de feedback dat de wachtkamer gehorig is. Wij zijn ons bewust van deze beperking i.v.m. de glazen tussendeur die niet helemaal dicht kan. In het kader hiervan hebben we gekozen voor een ‘zachte’ achtergrondmuziek in de wachtkamer. Mocht u meer verbetersuggesties voor ons hebben vul dan onze nieuwe enquête van 2022 in.